ΑΣΤΕΡΑς ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗς και μπλόκο του ΣτΕ σε ανάπλαση

Τα θερμότερα συγχαρητήρια για την απόφαση της κας Θεοφιλοπούλου με την οποία συμφωνούμε απόλυτα απο την 10ετία του 90.

Επιτέλους πρέπει να εφαρμοστούν οι σχετικοί νόμοι σε αυτή τη Χώρα…… διαφορετικά σύντομα θα μετατραπεί σε……….. μπετονένιο νεκροταφείο.

Οσον αφορά δε την άποψη που θα μπορούσε να προβάλλει κάποιος: «ναι μπορεί να παραβιάζεται ο νόμος μπορεί να τσιμεντώνουμε το περιβάλλον, αλλά κατα αυτόν τον τρόπο το Δημόσιο μπορεί να κερδίζει ορισμένα χρήματα».

Εμείς δηλώνουμε – απαντούμε οτι αυτή η δικαιολογία τυγχάνει εντελώς ανακριβής….διότι σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές και ειδήσεις που διαβάζουμε κάθε μέρα, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ στα κρατικά ταμεία αλλά…………. τα λεφτά αυτά φτερουγίζουν προς τόπους υψηλότερου υψομέτρου…………….ή σε αφορολόγητους τροπικούς παραδείσους.

Καιρός λοιπόν, να σταματήσει ΑΜΕΣΑ αυτή η συγκεκριμένη αφαίμαξη του Ελληνικού λαού τον οποίο ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ, καλούν να πληρώνει παράνομους φόρους για να μπαλώσει τις κλοπές ορισμένων ιθυνόντων.

Εαν ταύτα συμβαίνουν στη μεγάλη έκταση της χερσοννήσου της Βουλιαγμένης, εχουν ήδη συμβεί δυστυχώς και στη μικρότερη έκταση του Πεδίου του Αρεως του κέντρου των Αθηνών.

Και συγκεκριμένα ενω ήδη πριν την Ανάπλαση του 2007 είχαν υλοποιηθεί αυθαίρετες κατασκευές οι οποίες ειχαν ήδη επιβαρύνει την δασικότητα του πάρκου ……η δημιουργία αυθαίρετων κατασκευών συνεχίστηκε…και επι αναπλάσεως π.χ Ροδώνας…..μετατρέποντας το όμορφο και πράσινο Π.Α σε μαυσωλείο.

Το δε Μίσος για το πάρκο ολοκληρώθηκε, με τον εγκιβωτισμό απο οπλισμένο σκυρόδεμα του μονάδικού χωμάτινου αυλακιού το οποίο πότιζε την ανατολική πλευρά του πάρκου και το οποίο ξεκινούσε απο το υδραγωγείο πλησίον του Αγ.Χαραλάμπους μέχρι το θέατρο Αλίκη.

Προς τεκμηρίωση των άνω ισχυρισμών μας περι διΕΣΠΑθισης των κονδυλίων, αναφέρουμε ότι ολα αυτά τα $$εκατομμύρια ευρώ που διατέθηκαν για την δήθεν ανάπλαση του Πεδίου του Αρεως, ( τουτέστιν ενταφιάστηκαν 6000 κυβ.μ Beton Arme= «6» 6 όροφες πολυκατοικίες ) ούτε στο ελάχιστον δεν συνεισέφεραν εις την βελτίωση της δασικότητας του πάρκου, ούτε εις την βελτίωση της λειτουργικότητας του πάρκου – εξυπηρέτηση – αναψυχή των πολιτών…..αλλά συνεισέφεραν αποκλειστικά και Μόνο εις την Υποβάθμιση του Πάρκου, αλλά και…………… στο Φτερούγισμα των κονδυλίων…………. τα οποία ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ να πληρώσουμε.!!!!!!!

Εν κατακλείδι παρατηρούμε οτι Ολα τα έργα αναπλάσεως – ανακατασκευής – ανακαινίσεως εξωραισμού – εκσυγχρονισμού, ΟΡΜΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ……………..Πώς μέσω της διόγκωσης των Οικοδομικών αυθαιρεσιών και πιστοποίησης………… θα επιτευχθεί η διΕΣΠΑθιση των κονδυλίων των φορολογούμενων.

Πολύκαρπος Μαρκαράς Αρχ.Μηχ.

Γιώργος Παρασχάκης Δικ.Επιμελητής

http://kyameftopedioareos.blogspot.com

https://polmarkarch.wordpress.com

Αμφότεροι μέλη της Επιτροπής για το Νέο Σύνταγμα

Σχολιάστε