Πεδίον πρεζονΑρεως, όπου η Μάστιξ των Ναρκωτικών εντός του Μνημειακού-Κοινόχρηστου-Δασικού πάρκου καθημερινά………….. διευρύνεται»

Τόν πολίτη λαθροεισβολέα ? ή τον πολίτη – αυτόχθονο Ελληνα – ιθαγενή ??
Και πότε απο αειμνήστων Οικονομαμαρτολων χρόνων,άραγε …η Αυτοδιοίκηση συμπεριφέρθηκε ως Τοπική,  εξυπηρετωντας το Δημόσιο Συμφέρον και τα
καθημερινά προβλήματα της κοινωνιας ??

«Πεδίον πρεζονΑρεως, όπου η Μάστιξ των Ναρκωτικών εντός του Μνημειακού-Κοινόχρηστου-Δασικού πάρκου καθημερινά διευρύνεται».

Θεωρητικά όλοι οι πολιτικοί, πνευματικοί και θρησκευτικοί ηγέτες κόπτονται και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα εναντίον των ναρκωτικών.

Και επειδή όλα ειναι αλληλένδετα και ουχι τυχαία, αλλα παραφύσιν προγραμματισμένα-νεοταξικά προαποφασισμένα, εις την πράξιν εφαρμόζεται η λαική παροιμία……………….
«όσα λέγονται δέν γίνονται και όσα γίνονται δέν λέγονται»

Και προς τεκμηριωση των ανωτέρω..π.χ
αρχές 10ετίας του 1970 στην Αμερική….300 βουλευτές υπερψήφισαν πρόταση να δώσουν μεγάλη οικονομική βοήθεια εις την Τουρκία δια την αναδιάρθρωση της αγροτικής καλλιέργειας (κακή ώρα όπως σήμερα που της έδωσαν Δις, για…να περιορίσει τις λαθρομεταναστευτικές ορδές  !!) και να σταματήσει η καλλιέργεια του οπίου και άλλων ναρκωτικών ουσιών και αν……….. δεν θελήσει ή δεν συμμορφωθει, τότε ουδεμία βοηθεια να της παρασχεθει…!!

Απόφαση φυσικά , των 300 Αμερικανών εκπροσώπων εντελώς ανίσχυρη…. αφου ως είθιστε εμφανίστηκε ο γερμανοεβραίος σιωνιστής Κίσινγκερ και συντονιστής των ελιτ συναθροισεων μπίλντερμπεργκ-Τριμερούς επιτροπής-Μποειμιαν και CFR…..και αυτη τη συγκεκριμένη απόφαση των 300 εκπροσώπων του αμερικάνικου λαού….την ανέτρεψε…………..Αυτός που ουδόλως εξελεγη απο τον λαό, αλλα, απο τα παρασκήνια των ελιτ και των Ιστορικά σκοτεινών σιωνιστικών δυνάμεων….της Αοράτου χειρός !!

Και οχι μόνο οικονομική βοήθεια της εδώθει έκτοτε, αλλά και τεράστια βοήθεια με την οποία κατέλαβε την βόρεια Κύπρο.!! Καθημερινώς δε απειλει η τουρκία την Ελλάδα και της δημιουργεί τεράστια προβλήματα με τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου….. κατατρομοκρατώντας καθημερινώς τους κατοικους των νησιών.

Φυσικά τελωνειακοί-αστυνομικοί συλλαμβάνουν μερικούς ανόητους που έχουν 1-2 κιλά ναρκωτικά….Ομως όπως καταγράφηκε και στα πρακτικά της δικης του Αντνάν Μεντερές… ο τότε υπουργός της Τουρκίας, αλλα και των άλλων χωρών υποκλίνοντο προσφωνοντας τον..”Excellence”.
http://www.hurriyetdailynews.com/turkish-pm-commemorates-executed-former-leader-with-visit.aspx?pageID=438&n=erdogan-2010-09-17

Τα ίδια μάλλον προφανώς ισχύουν και σε άλλες χώρες….οχι μόνον οι παραγωγοί, αλλα ιδίως και οι έμποροι ναρκωτικών…έχουν άμεσους ή έμμεσους θερμότατους υποστηρικτές οι οποίοι τους καλύπτουν και τους προστατεύουν για να μην δικαστούν….ή εαν δικαστούν…………. να αποφυλακίζονται…….ως δήθεν χρήστες.!!

Τοιουτοτρόπως αγαπητοί μου επιβεβαιώνεται ότι εφαρμόζεται η θεωρία του μαθητού και φίλου του Σόλωνος, Αναχάρσεως…..ο οποίος επιγραμματικά τόνιζε ότι………. »ολοι οι ανθρώπινοι νόμοι ομοιάζουν με δίχτυ αράχνης που……..πιάνει όλα τα μικρά ζουζουνάκια και….ατυχώς όλα τα μεγάλα τα αφήνει και διαπερνούν»!!

Κάπως έτσι λοιπόν στο παγκοσμιοποιημένο διευρυμένο τοπίο της ένδειας…. τα καρτέλ παραγωγήςκαι διακινήσεως ναρκωτικών, μαζι δε με το εμπόριο σαρκός και το εμπόριο των όπλων κυβερνούν εις την ουσία…….. και κυριαρχούν παντού καμουφλαρισμένα.

Ουδεμία ουσιαστική εκστρατεία γίνεται δια την ριζική αντιμετώπιση των ναρκωτικών…..
Μέχρι που φτάσαμε στο σημειο, ανώτατα κυβερνητικά ή αντιπολιτευτικά στελέχη να δηλώνουν και να συμβουλευουν τους Ελληνες να……καλλιεργήσουν το χασίς στις γλάστρες …..δια να είμεθα λέει….. αυτάρκεις !!!
Ετσι τα ναρκωτικά εφούντωσαν και οι έμποροι ναρκωτικών κατορθώνουν και κυκλοφορούν τα ναρκωτικά μάλλον ακόμη και μέσα σε στρατώνες-σχολεια – εκπαιδευτικά ιδρύματα και σε πάρκα.

Σήμερα Το Σταυρωθέν & υποβαθμισθέν Πεδίον του Άρεως ως καταχθόνιο εργαλειο μειωσης των εμπορικών αξιών των πέριξ   ακινήτων
και Ιστορικος πιλοτικός κάναββος των δασικών καταπατησεων και αυθαιρεσιών …..έχει μετατραπεί, χάρη στην σιωνιστική πολιτική των ανοιχτών συνόρων, σε «σούπερ μάρκετ» για όλα τα αρρωστημένα γούστα.
Αναφορικά δε με τους Μη Ευρωπαίους αλλοδαπούς, δηλώνουμε ότι η Ευρωπαική Χάρτα των Δικαιωμάτων του Ευρωπαίου πολίτη, σαφέστατα επιτρέπει την χρήση των Ευρωπαικών πάρκων αποκλειστικά και ΜΟΝΟ σε ευρωπαίους πολίτες, τουτέστιν απαγορεύει τη χρήση του πάρκου μας απο Αφγανούς – Πακιστανούς, κ.α.

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», «λιγότερα από δύο χιλιόμετρα μακριά από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής το οργανωμένο έγκλημα ‘ανθεί’, με τους επιτήδειους να σπρώχνουν στην αγορά όχι μόνο ναρκωτικά, αλλά και ανήλικα παιδιά, βορά σε όσους πληρώνουν όσο-όσο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους».

Η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί τους στοκ ανθρώπους για να εποικίσει την Ευρώπη με μουσουλμάνους και μετά ρίχνει «τους νέους κυρίως ανθρώπους» στα ναρκωτικά και την πορνεία, «γύρω μας υπάρχουν ναρκομανείς που χτυπάνε μέρα μεσημέρι τη δόση τους. Πιο μέσα στους θάμνους, βρίσκεις χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Η εικόνα που αντικρίζουμε είναι ντροπιαστική. Ποια μάνα θα έφερνε εδώ το παιδί της να παίξει;»
Ανθρωποι παρατημένοι σε ένα παρατημένο κατακρεουργημενο απο οικοδομικές αυθαιρεσίες πάρκο.!!

Η τοξικοεξάρτηση είναι το πρώτο φαίνομο-ζήτημα που εντοπίζει κανείς όταν επισκέπτεται το Πεδίον του Αρεως.
Οι διακινητές πωλούν ανενόχλητοι την πραμάτεια τους μέσα στο πάρκο. Οταν περπατάς στα μονοπάτια ‘ερχονται πιο εύκολα- για την ακρίβεια του λόγου…εντελώς ανοιχτά-προς το μέρος σου για να σου πουλήσουν ότι έχουν στην πλαστική σακούλα που συνήθως
κρατάνε στο δεξί τους χέρι.
Αφου λοιπόν σε «κόψουν», σε ρωτάνε: «Θές χάπια, ηρωίνη, κόκα;;» Κάποιοι απο’αυτούς δεν αναφέρουν καν τις λέξεις κι απλά ρωτούν αν θέλεις «νερό» ή σου κάνουν με το χέρι το νεύμα της κατάποσης, σαν να σε ρωτουν αν θέλεις να πάρεις ενα χάπι.!!

Απο πληροφορίες που συλλεξαμε….Αν και η αγορά «προσφέρει» τα πάντα…..εδω οι περισσότεροι την ακούνε με το σίσα……….Η φήμη του είναι πολύ κακή μεταξύ των χρηστών…ομως οι περισσότεροι το επιλέγουν καθώς ειναι το «ναρκωτικό των φτωχών» και αρκούν μερικές γνώσεις χημείας για να το φτιάξει κανεις ακομη και στην κουζίνα του. λοιπόν……….
«Μόνο σκατά δεν εχει μέσα»…Περιέχει απο χλωρίνη και σαμπουάν !!….εως λάδια μηχανής και φωτιστικό πετρέλαιο…………..
Καθως ο φώσφορος αποτελει βασικό συστατικό του σίσα…για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται συχνά υγρά μπαταρίας, των οποίων τα άλατα περιέχουν φώσφορο.
Αν καποιος περπατήσει στο πάρκο θα παρατηρήσει στο αλλοιωμένο-κατεστραμμένο έδαφος ότι υπάρχουν διασκορπισμένες εκατοντάδες μπαταρίες.

Σε αντίθεση με άλλα ναρκωτικά…το σίσα ειναι διεγερτική και όχι κατασταλτική ουσία….γεγονός που επηρεάζει την συμπεριφορά των τοξικομανών, που με το παραμικρό γίνονται επιθετικοί !! Οι περισσότεροι απο τους χρήστες κινούνται γρήγορα και νευρικά…κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, βρίζονται μεταξύ τους…συχνά πιάνονται στα χερια και ενίοτε ανάβουν φωτιές . !!!

«Lasciate ogne speranza voi ch’ intrate»

Dante Aligheri

Δάντης, 1265-1321, Ιταλός ποιητής

Αφήστε κάθε ελπίδα, εσείς που………. μπαίνετε

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s