Δείξε μου τους φίλους σου & Τις ΜΚΟ τους………………..Να σου πω ποίος είσαι. Show Me Your Friends & NGO’s and I’ll Tell You…… Who You Are !!!

Δείξε μου τους φίλους σου & Τις ΜΚΟ τους………………..Να σου πω ποίος είσαι.
Show Me Your Friends & NGO’s and I’ll Tell You…… Who You Are !!!

Μήπως ξεχάσατε το κόμμα των συνιστωσών ??………….
Ειναι αυτό….. που εχει εις τους κόλπους του την κυρία Τασία που παθιασμένα αγαπάει τους λαθρομετανάστες και αυτό το οποίο …………
αφαίρεσε κοινόχρηστη έκταση απο την νότια πτέρυγα του Πεδίου του Αρεως…. Γκριν Πάρκ – άγαλμα Κωνσταντίνου – λεωφ.Ηρώων εμπροσθεν του αγάλματος του πρωτεργάτη της Επαναστάσεως Νότη Μπότσαρη – τάφο του Υψηλάντη……………..και την παρέδωσε «ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ» σε μουσουλμάνους λαθρομετανάστες….κάποτε συνεργάτες των τούρκων που μια εποχή μας έσφαζαν ……………….τοποθετώντας τους δωρεάν, μάλιστα και σκηνές, διαμορφώνοντας μια υγειονομική «μπαρουταποθήκη, έμπροσθεν των μνημείων δηλ…. ενα οικισμό κάμπινγκ, με τρεχούμενο νερό ΕΥΔΑΠ, πληρωμένο απο τους Ελληνες φορολογούμενους, που ουδέποτε ποτίζει την καταρρέουσα βλάστηση  ως οφείλεται………………………αλλά τις ακαθαρσίες τους !!!
Και πάντα ταύτα……….με την προσφορά ενος κουπονιού 250 ευρώ….. για να τρώνε δωρεάν απο το κοινωνικό παντοπωλείο.!!
Εν κατακλείδι, Αφαίρεσαν, αυθαιρέτως και παράνομα, δημόσια – κοινόχρηστη δασική & μνημειακή έκταση, προοριζόμενη για τους Ελληνες φορολογούμενους ……και την παρέδωσαν σε λαθρομετανάστες…. εκ των οποίων ειναι σίγουρο οτι ούτε ένας απο αυτούς δεν θα πάρει τον νομικό χαρακτηρισμό του πρόσφυγα.!!!!!!

Και ενω οι περισσότεροι εκπρόσωποι του κράτους τυγχάνουν Νομικοί, περιφρονούν προκλητικά θεμελιώδεις Νόμους του Ελληνικού Συντάγματος κ.α …. Αρθρο 106 παρ.2: Η ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία ( π.χ.του κ.Σόρος ) δέν επιτρέπεται να αναπτύσσεται εις βάρος της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξοπρέπειας ή προς βλάβη της εθνικής οικονομίας. Κατοχυρώνονται απο το Σύνταγμα, επίσης και οι αξίες του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος ………………………………………………………………..              Αρθρο. 24.παρ.2. σχετ. με την προστασία του Πεδίου του Αρεως, στα πλαίσια και των αρχών της βιωσιμότητος ( αειφορίας ) ……….και στο………………………………………….. Αρθρο 21 παρ.1: Οι κρατικές εξουσίες ( Περιφέρεια – Δήμος – Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολτικής ) υπάρχουν υπέρ του λαού και του έθνους………………………. Στο άρθρο 25 του Συντάγματος κατοχυρώνεται η αρχή του κοινωνικού κράτους ( Κράτος Πρόνοιας ) και τα δικαιώματα του ανθρώπου ως μέλους του κοινωνικού συνόλου και υποχρεώνει όλα τα κρατικά όργανα…. να διασφαλίζουν την αποτελεσματική και ανεμπόδιστη παροχή Προνοίας……….Τουτέστιν και συνεπικουρούμενο απο το άρθρο 26 του Συντάγματος το κοινωνικό κράτος υλοποιείται προ των οφθαλμών μας και προς την πλευρά του δημοσίου συμφέροντος και προς το συμφέρον εκάστου νομοταγούς πολίτη ( Δέν συμπεριλαμβάνονται Αυτοί που καταχρώνται κρατικό χρήμα !) .
Τα γνωστά & μη εξαιρετέα ΜΜΕ μέσω των εφημερίδων τους γράφουν για ανακούφιση των προσφύγων μέσα στο κεντρικό Δημόσιο Δασικό – Μνημειακό Πεδίον του Αρεως.!!   Ω !! τι Υποκρισία.! ……………………………………………………………………Καθότι ούτε τους πρόσφυγες ανακουφίζουν διότι οι ίδιοι διαδηλώνουν οτι στην «ελλαντα ντεν εκι ντουλια….και θέλουμε να πάμε ΗΠΑ – Καναδά» και μας κρατάνε στριμωγμένους σαν τα ζώα…….για να παίρνουν οι πολιτειακοί άρχοντες την επιδότηση. !!!………………… Αλλά ουτε και στους ντόπιους φέρονται σωστά,  διότι επιβαρύνουν πληθυσμιακά μιά ήδη επιβαρυμένη πληθυσμιακά περιοχή, εκφοβίζουν και εμποδίζουν τους φορολογούμενους έχοντες το πλήρες Δικαίωμα χρήσης του κοινόχρηστου δασικού Πάρκου μας !!
Ατυχείς Αποφάσεις που πάρθηκαν με την συμμετοχή στελεχών του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής , της Περιφέρειας Αττικής – του Δήμου Αθηναίων και ΜΚΟ……….Γιατροί του Κόσμου – Αρσις – Πράξις – Νόστος.
«Εφημερίδα των Συντακτών».

Συγχρόνως στη συμπρωτεύουσα το «φιλοξενείο μεταναστών» που έχει δρομολογήσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στην κάτω Τούμπα, προχωρεί σε συνεργασία με την ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ η οποία φιλοξενείται εντός του κτηρίου του ιδρύματος Σόρος. Η χρηματοδότηση θα γίνει σε συνεργασία με τον οργανισμό “Solidarity Now”,τον «ανθρωπιστικό» Δούρειο Ιππο του George Soros που σκοπό έχει την διάλυση των εθνικών κοινωνιών.
Η ιδια οργάνωση λένε θα χρηματοδοτήσει ένα πρόγραμμα για την «μείωση της φτώχειας» ( αφου ο Μπουτάρης και όμοιοι φρόντισαν να εξαθλιώσουν τον Ελληνικό λαό ) και την ΜΚΟ………»Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων»…..»Αντιρατσιστικά» προγράμματα που μόνο στόχο έχουν την διάλυση της Ελλάδας και την υποταγή τους λαού μας.
Εφημερ.ΕΜΠΡΟς

Τζόρτζ Σόρος: τακτικός επισκέπτης – παρευρισκόμενος στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ.σελ.436.παρ.5.συγγρ.Ντάνιελ Εστουλίν.¨Η Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ – ( Τριμερούς Επιτροπής – Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων) . ¨Εκδ.Πασχαλίδης.
Κατα καιρούς λοιπόν αναφαίρεται στον τύπο ότι η Αντιεξουσιαστική  ΑΝΤΙΦΑ χρηματοδοτείται ως ελεγχόμενη απο τον δισεκατομμ. Τζ.Σόρος.

Η ύποπτη δράση της στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα, όπως υπονοείται, εμμέσως πλήν σαφώς απο τον τύπο, ενεργοποιείται για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του ιδρυτή των ΜΚΟ – Σόρος, ήτοι την εξαγορά με εξευτελιστικές τιμές των ακινήτων της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδος, {kathimerini.gr | Στην ελληνική αγορά ακινήτων ο Tζ. Σόρος
news.kathimerini.gr/…/2002_25667
23 Μάιος 2002 } …………………………………………………………………………..
αφου όμως πρώτα, έντεχνα έχει στοιχηματίσει χρηματιστηριακά στην οικονομική κατάρρευση της Ελλάδος !!………………και πάντα ταύτα εν γνώσει του φίλου του, κου…..ΓΑΠ.!
Το όργανο του ¨η Αντίφα¨ προσέκρουσε στη Χρυσή Αυγή, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας, προεκλογικά & μετεκλογικά να υβρίζονται μέσω αφισοκολλήσεων και ενυπογράφως ως δήθεν ρατσιστές – φασίστες – νεοναζι  και να καλούνται να εναγκαλιστούν τους λαθρομετανάστες. !!
Λοιπόν.!!..Οσοι το επιθυμούν ….μπορούν να τους πάρουν στο σπίτι τους, να ασπασθούν την θρησκεία τους, και να υιοθετήσουν τον τρόπο ζωής τους…….ήτοι να φοράνε μαντήλα, να υπακούν τυφλά στον Ιμάμη – Αρχηγό, να μην τρώνε χοιρινό, να μην πίνουν κρασί, να ειναι αντίθετοι με το Ελληνικό πνεύμα την Ελληνική Επιστήμη – Φιλοσοφία – Δημοκρατικό Πολίτευμα – Ελευθερία Πνεύματος και Εκλογής και να σφάζουν…. κάθε μή μουσλίμ = πιστός ο οποίος τυγχάνει Ελληνιστής και οχι σώνει και καλά μόνο Χριστιανός.!!

Και……………Αναρωτιόμαστε,  Ποίος εστί ¨φασιστίζων – ρατσιστίζων – νεοναζιστίζων,¨ ο απλός Ελλην κάτοικος-πολίτης των Αθηνών που θέλει να κρατήσει το παρκάκι –  σπιτάκι-διαμερισματάκι του ?;; …ή ο ουγγροΕβραιο-Σκοπιανός που θέλει να του το πάρει….για ένα κομμάτι ψωμί…! ?….και… Ποιός εστί Αριστερίζων ;;;;;αυτός που προστατεύει τόν Ελληνα ή…. Αυτός που δουλεύει για τον κ……….ουγρο-Σκοπιανό???;; !!!!!!!!!!!!!!!

Η Αντίφα λοιπόν συστάθηκε ως αντίβαρο εις τον περιορισμό της ανάπτυξης των εθνικιστικών-πατριωτικών κινημάτων της Γερμανίας και της υπόλοιπης Ευρώπης……όπως και στην περίπτωση του δόγματος Gladio. ( η παρουσία των Ερυθρών Ταξιαρχιών στην Ιταλία την δεκαετία του 70 – η αντεπίθεση της ΝΤΠ μετά τον Β’Π.Π στον κίνδυνο απο την άνοδο του κομμουνισμού ).και νυν…………. του ανερχόμενου Εθνικισμού !!

Μήπως όμως στην περίπτωση της Ελλάδος και της προσχεδιασμένης χρηματοοικονομικής κατάρρευσης της….. συνυπεύθυνοι είναι και οι ζάμπλουτοι Ελληνες οι οποίοι ενω έβλεπαν τους διάφορους Σόρους με τις ΜΚΟ τους…..να ποντάρουν εναντίον της Ελλάδος, Αυτοί….. Οχι μόνον δέν επένδυσαν – πόνταραν υπέρ της πατρίδας τους αλλά ……………….εσίγησαν. ??!!!!!!!!!

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_93.html
http://www.imerisia.gr/article.asp…

Γιώργος Παρασχάκης Νομ.
Πολύκαρπος Μαρκαράς Αρχ.Μηχ.
Μέλη της Κίνησης για το Νέο Σύνταγμα
https://polmarkarch.wordpress.com

http://kyameftopedioareos.blogspot.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s