ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΡΙΣ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΦΑΛΕΤΕ

Τα λόγια του ανεξάρτητου Ρώσου φιλοσόφου Ντοστογιέφσκι ( βιβλ. Εγκλημα και Τιμωρία ) απο το 1880 έκρουαν τον κόδωνα του κινδύνου προς τον Χριστιανισμό.
«Ο Μπίσμαρκ – ο Λόρδος του Μπίκονφιλντ
( πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας εβραικής καταγωγής Ντισραέλι ) – η Γαλλική Δημοκρατία καθώς και ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Γαμβέτας ( 1881-1882 ), ( Ολοι αυτοί αποτελούσαν εντεταγμένα στρατιωτάκια στο στρατο επιβολής του Ισραήλ ).
Στην πραγματικότητα υπάρχει ο εβραιοσιωνιστής που με την τράπεζα του είναι ο μοναδικός άρχοντας και εξουσιάζει όλη την Ευρώπη
( Ολη την Ευρώπη εξουσιάζει και οχι μονο ).
Ο Εβραιοσιωνιστής θα διατυπώσει το βέτο του και αυτομάτως ο Μπίσμαρκ θα εξαφανιστεί, όπως τα στάχια εξαφανίζονται απο το δρεπάνι.

Πάνω απο, όλα ο εβραίοσιωνιστής μαζί με την τράπεζα του, ειναι ο άρχοντας της Παιδείας, του Πολιτισμού, του Σοσιαλισμού και που με τη βοήθεια της σκοπεύει να ξεριζώσει και να καταστρέψει τον Πολιτισμό του Χριστιανισμού. Και όταν τέλος επέλθει μια μορφή αναρχίας, τότε ο Εβραιοσιωνιστής θα ηγηθεί, θα επικρατήσει και θα κυριαρχήσει. Και τούτο διότι όλο αυτό το διάστημα που θα διαδίδουμε – διασπείρουμε τον Σοσιαλισμό σε ολα τα μήκη και τα πλάτη των έθνών, εμείς οι εβραίοι θα παραμένουμε ενωμένοι μεταξύ μας…..και όταν όλος ο πλούτος της Ευρώπης εξαντληθεί – εξανεμιστεί τότε η δικιά μας η Εβραιοσιωνιστική τράπεζα…. θα παραμείνει»

http://911nwo.com/?p=2146

Και όπως ο πρώην υπουργός εξωτερικών της Αγγλίας Ντισραέλι διατύπωσε:

ο Παγκόσμιος Εβραισμός – η Αόρατη Χείρα διαχρονικά μέσω των αντιπροσώπων του μπόρεσε και επέτυχε την είσοδο σε όλες τις μυστικές εταιρείες, που αρχικά ήταν κατειλημένες απο τους ελευθεροτέκτονες και Ιησουίτες.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

«Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Ελληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον.
Και εκάθησα και έκλαιγα διά τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλι εις τους φίλους μου τους Αγίους. Αναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνι καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυα μου τους είπα:
«Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιοψάθα; Βοηθήστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ότι πολύτιμον τζιβαιρικόν έχομεν.
Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Αγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Ελληνες, κάνοντας περισσότερα κακά απο αυτά που καταδέχτηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας»!!

Ο Στρατηγός Μακρυγιάννης
«για τους λωποδύτες πολιτικούς της εποχής του»

Γιώργος Παρασχάκης

Πολύκαρπος Μαρκαράς

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

syriza-kis__article

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Ακόμη καλά-καλά δεν έδωσε τον πολιτικό του όρκο ( αλήθεια σε τι ορκίζεται;;;;;) ο κύριος Τσίπρας και ο πρόεδρος της Αμερικανοεβραϊκής επιτροπής κύριος Ντέιβιντ Χάρρις επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη.

Και αφού τον συνεχάρη και του ευχήθηκε ν’ αποτελέσει την συνέχεια του απελθόντος προκατόχου του, αφού τον προέτρεψε ν’ ακολουθήσει την φιλοευρωπαϊκή πολιτική, αφού του επισήμανε για μια ακόμη φορά ότι το Ισραήλ είναι φίλος της Ελλάδος (αλήθεια πότε ιστορικά απέδειξε κάτι τέτοιο;), ενέπλεξε και το εγκώμιο του κυρίου Σαμαρά επισημαίνοντας τις προσπάθειές του προκειμένου να αντιστρέψει τις ωδίνες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα (τώρα που το είδε αυτό, μόνο ένας Θεός ξέρει) και να συνεργαστεί στενά με τη διεθνή κοινότητα και φυσικά επαίνεσε την «λεβεντιά» και το «θάρρος» του ως προς το να αντιμετωπίσει και να καταπολεμήσει το «νεοναζιστικό» κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Ίσως αυτό να ήταν μια έμμεση…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 388 επιπλέον λέξεις

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s