ΜΜΕ και ΑΠΑΞΙΩΣΗ της Πολιτείας για τα Κοινόχρηστα πάρκα

Αυτός ειναι ο σκοτεινός υποκριτικά υποστηρικτικός ρόλος των ΜΜΕ που δεν σέβεται την νομοθεσία περι τύπου σχετικά με Οικονομικά Πολιτικά Σκάνδαλα του τόπου απο την εκάστοτε εξουσία.

Συγκεκριμένα εδω και 15 έτη εκθειάζει εργολαβίες και αναπλαστικά έργα που ΠΟΤΕ δεν ολοκληρώθηκαν…..με διΕΣΠΑθήσεις κονδυλίων αυθαίρετων οικοδομ.έργων,  κονδυλίων που επωμίζεται σήμερα ο φορολογούμενος, «σχετικοί φάκελοι που βρίσκονται στα Δικαστήρια» και συστηματικά σιωπά στις αντιδράσεις της Κοινωνίας.

Το ΣΚΑΙ π.χ επι 20 λεπτά ασχολήθηκε με την κλοπή των καλωδίων χαλκού στό Λυκαβητό και την συσκότιση του………..αλλά δεν ασχολήθηκε καθόλου με την συσκότιση του Πεδίου του Αρεως των 235 στρεμμ………Συσκότιση η οποία προήλθε απο την κλοπή και καταστροφή των χαμηλών φωτιστικών της κας πρώην υπερνομάρχου ΠΑΣΟΚ.. Ν.Μπέη και της άρνησης του κ.Σγουρού, πρώην περιφερειάρχη και διαδόχου εις την Διοίκηση  του κεντρικού πάρκου……..ο οποίος παρόλη την αφθονία των κονδυλίων και παρόλες τις εκκλήσεις μας για τοποθέτηση ψηλών και ανθεκτικών, μαντεμένιων φωτιστικών, όπως ήταν τα προυπάρχοντα…………………………………….

Ανάπλαση=αναδημιουργία=μεταρρύθμιση=αλλαγή=βελτίωση=Επαναφορά στη μνήμη=αναπαράσταση με τη φαντασία=ανάκληση=αναπόληση=ανάμνηση / Λεξικό Νέας Ελληνικής Γλώσσας Γ.ΜπαμπινιώτηOLYMPUS DIGITAL CAMERAΔΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ η Α' Νεκροταφείο ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ - ΜαρμάρωνΑνάπλαση=αναδημιουργία=μεταρρύθμιση=αλλαγή=βελτίωση=Επαναφορά στη μνήμη=αναπαράσταση με τη φαντασία=ανάκληση=αναπόληση=ανάμνηση / Λεξικό Νέας Ελληνικής Γλώσσας Γ.ΜπαμπινιώτηΠεδίον του Αρεως....In Post Mortem

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΜΕ παρόλο που ΩΤΑΚΟΥΣΤΗΚΑΜΕ    

http://kyameftopedioareos.blogspot.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s