Απάντηση στόν Σεβασμιότατο Πάτερ Σεραφείμ

Απάντηση στόν Σεβασμιότατο Πάτερ  Σεραφείμ

Αγαπητέ  Πάτερ….. την κίβδηλη πραγματικότητα την έχει αντιληφθή ο Ελληνικός Λαός, όλα αυτά τα χρόνια που βιώνει αυτή την Ενδεια….γιατί άλλο ? αφου….αποπληρώνει ΟΛΩΣ βαναύσως και ΑΔΙΚΩΣ… τα ποικιλοτρόπως δημιουργηθέντα Πολιτικά Οικονομικά Σκάνδαλα – λι(η)στες   δις ευρώ, μιάς μειοψηφίας….

Ας επικεντρωθούμε όμως σχετ.με τις απόψεις  – ενστάσεις σας αναφορικά με το κόμμα της Χ.Α.

Δηλώνετε οτι

1)ο πολιτικός τους χώρος αγωνίζεται για την επιβολή του νεοπαγανισμού της Νέας Εποχής και ότι εμφορείται απο τις ιδεοληψίες των σατανιστών αποκρυφιστών όπως ο Εωσφοριστής Αλιστερ Κρόουλι….κ.λ.π.               

2) Το όνομα που επέλεξε ο κος Μιχαλιολάκος το 1985, για την επωνυμία της κίνησης και το ιδεολογικό περιεχόμενο !!  είναι δάνειο απο το σατανιστικό – αποκρυφιστικό – παγανιστικό – ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής …και ότι οι βουλευτές του δέν έχουν δικαίωμα να παραπλανούν τον Ελληνικό Λαό.

 

Σχόλια.

Αληθώς Πάτερ, πρίν απο 230 έτη το 1888 πράγματι υφίστατο τέτοια  Μασονική Οργάνωση «Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής – Γκόλντεν Ντόουν», { και που ακολουθούσε  την  φιλοσοφική   λατρεία της γνωστής Καμπαλά }  προιόν της Στοάς ¨Κουάτορ Κορονάτι¨             { Αγγλική και μεγάλη στοά της Ανατολής } σελ.282 «Διάγραμμα ροής της Ιστορικής εξέλιξης των μασονικών στοών και μυστικών οργανώσεων».            { Αγγλικός Σιωνισμός και Γάλλοι Ναίτες }.  βιβλ.  α) «Η Μυστική Σύσταση-Ιδρυση των ΗΠΑ», Η Μάχη για τόν Νέο Κόσμο και η πραγματική Ιστορία των Μασόνων.συγγρ.Νίκολας Χάγκερ.Λονδίνο Εκδ.Ουότκινς.    β) σελ.226.κεφ.10. «Μυστικές Εταιρείες» συγγρ.Τζόν Λόρενς.    γ) The Sion Revelation: By Lynn Picknett, Clive Prince.

 

Γνωρίζουμε ότι η έκφραση Χρυσή Αυγή έχει προέλευση απο τα αντίστοιχα τραγούδια, επειδή οι αντάρτες στο πόλεμο της Κατοχής  ξύπναγαν  με την χρυσή αυγή για να οργανώσουν  τις πολεμικές επιχειρήσεις τους,  εναντίον των γερμανών κατακτητών.             

Το να χορηγήσεις  όμως  όνομα σε άνθρωπο ή πράγμα….δέν σημαίνει ότι το πράγμα αυτό…. ή ο άνθρωπος αυτός…. ειναι το πρωτότυπο…. … Δηλαδή το να ονομάσω εγω την κόρη μου Κλεοπάτρα  τούτο αυτομάτως ……..δέν σημαίνει ότι ειναι και η Βασίλισσα της Αιγύπτου.

Το σοβαρό περιοδικό του κου Χαραλαμπόπουλου, «Απολλώνιον Φώς», δέν αναφέρει πουθενά ότι η μασονική Στοά Χρυσή Αυγή σχετίζεται με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.                   

Επίσης γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όλες οι μασονικές στοές έχουν ιδιαίτερη σχέση και υποτέλεια με το Εβραικό Εθνος – Εβραική Ιδεολογία – Τοκογλυφία – Ακρατον Κέρδος – Κοινωνική Απανθρωπιά – άλλωστε οι Εβραίοι ειναι μέλη και καθοδηγητές των μασονικών στοών. {βιβλ.Διαδίκτυο}.

Περί Παγανισμού, γνωρίζουμε ότι,  η Παναγία Παρθένος του Χριστιανισμού ειναι ευθεία απόγονος της Παρθένου Αθηνάς,  της Παρθένου Αρτέμιδος, οι οποίες συμβόλιζαν {Παρθένος =Νικήτρια} την Αγνότητα και την Δυναμική της Μάνας Γαίας.                                    

Αυτο που ερχεται ομως στο μυαλό μας ειναι,  οτι προφανως ο Χριστιανισμός αντέγραψε  στοιχεία απο την Ελληνική παράδοση και θρησκεία.                                                                                                               

Στον Παγανισμό θεοποιούνται και λατρεύονται τα στοιχεία της φύσης.  Για παράδειγμα, η Θεά Μητέρα φύση – Γη (κατόπιν Δήμητρα)..                                                                                                                                     Ο Παγανισμός ειναι μιά απλοποιημένη μορφή λατρείας, προερχόμενη κυρίως απο τους Βορειο-Ευρωπαικούς λαούς και που ατυχώς διαστρέφει και την ΑρχαιοΕλληνική Ιδεολογία, αλλά και την Ιδεολογία του Χριστιανισμού, αφου δίνει ιδιαίτερο βάρος στα γητέματα, στη μαύρη μαγεία, στα ξόρκια και ο…. κολοφών του υπήρξε με «απογόνους» η δημιουργία της Ναζιστικής Θρησκείας των υποχθονίων και ζενίθ την τωρινή ¨Νέα Τάξη Πραγμάτων¨  και εξαπλωθείσα παγκοσμιοποιημένη  Ενδεια, ως εκφράζεται  απο την αγαστή συνεργασία των Σιωνιστών με την πλευρά των υποχθόνιων και τους ναζί.

Οχι μόνο κατά την προσωπική μας άποψη η Χ.Α. δέν αγωνίζεται για την επιβολή του Νεοπαγανισμού, αλλά αντιθέτως αγωνίζεται για την επαναδόμηση – ανασύσταση  του Εθνικισμού – Εθνικιστικού  στοιχείου, συνεπώς και του Ελληνισμού –  Πατριωτισμού,  διαφοροποιούμενη μάλλον   όλων των άλλων κομμάτων. Ελληνισμού που ήταν ο οδηγός όλων,  ακόμη και της Χριστιανικής Θρησκείας, γεγονός που προκύπτει και απο τα δηλωθέντα   του Χριστού  όταν είδε τους Εθνικούς Ελληνες Φιλοσόφους…ότι δηλ.                           { επιτέλους ήλθε η ώρα να δικαιωθώ } ………………συνεπώς θεωρούσε Εαυτόν…………Ελληνικού τύπου φιλόσοφο.                                                                              Εξάλλου, όντως καταδεικνύεται ότι η Φιλοσοφία του υπήρξε  …Στωική Φιλοσοφία.  Στην Αθήνα συζήτησαν με τον Απ. Παύλο Επικούρειοι και Στωϊκοί. Το σύστημά τους κυριαρχούσε κατά την εποχή του Απ. Παύλου στον ελληνορωμαϊκό κόσμο και μάλιστα στην Ταρσό, την πατρίδα του Αποστόλου,  για θέματα, τα οποία προσέγγιζε ιδεολογικά η στωϊκή φιλοσοφία.

http://www.youtube.com/watch?v=C6uAUdCyJes               

Η αναφορά σας περι Σατανισμού εις το πρόσωπο της Χ.Α…ως ατυχής ούσα…αντικρούεται – καταρρίπτεται απλά, δεδομένου ότι η Χ.Α  έχει υιοθετήσει τόν Ελληνισμό ως αναπόσπαστο και κύριο συστατικό της Υπαρξης – Δράσης της…και εμείς γνωρίζουμε ότι ο Ελληνισμός αποκήρρυτε και απεμπολούσε τόν Σατανισμό….και θεωρούσε μάλιστα τόν Σατανισμό – Παγανισμό…………Ποινικό  Αδίκημα { βλ.π.χ Ποινικό Δίκαιο  Αρχαίας Κορίνθου και Αρχαίας Αθήνας } και συνεπώς τιμωρούσε πολύ σκληρά, ακόμη και με θάνατο, αυτούς που ασχολιόντουσαν με μάγια – βασκανίες – δαιμονισμούς ..κ.λ.σχετ….. ………………… 

Συνεπώς ο Ελληνισμός με το να Μη προσδίδει και τόσο μεγάλη αξία – σημασία στόν Σατανισμό – Δαιμονολατρεία, ουσιαστικά… τους καταβαράθρωνε, ενω αντιθέτως ο Χριστιανισμός  με αυτήν την συστηματική τακτική  αρνητικής επίκλισης του Σατανά, προσδίδει ιδιαίτερη σημασία  – αξία – σπουδαιότητα σε αυτόν….Συμπεριφορά που λογικά μας θυμίζει την λεγόμενη……… Αρνητική Διαφήμιση.

Αξιότιμε Πάτερ είμαστε οι Μόνοι…… Εμείς οι υπογράφοντες, οι μόνοι ανάμεσα σε αρκετά εκατομμύρια ποιμνίου των Αθηνών που ανιχνεύσαμε – εντοπίσαμε ένα παράταιρο ελλειπτικής μορφής Σατανιστικό υπαίθριο ναό,  για άλλους της αντίθετης άποψης, κοφεύοντες αρμόδιους  και  επιμένοντες,  γλυπτό, προφανώς άνευ οικοδομικής αδείας        { εντός χαρακτηρισμένης δασικής εκτάσεως } ετους 1997…με   { θυσιαστήριο – κονίστρα – πλαίσιο για την τοποθέτηση της εικόνας του ………..”γνωστού –αγνώστου” } ανάμεσα στις 2 υπάρχουσες και κεντρικές εκκλησίες του πολύπαθου Πεδίου του Αρεως των Αθηνών.                                                                                                                                                                                                        Κατόπιν αναζητήσεων στοιχείων σχετικά με το χαρακτηρισμένο δασικό Πεδίον του Αρεως της γειτονιάς μας, το 2010, επισημάναμε,   εντελώς τυχαία στο Διαδίκτυο,  σε σχετική ιστοσελίδα της Εκκλησίας  άρθρο αναφορικά με την εξομολόγηση μετανοήσαντος σατανιστού, ονόματι κου Κώστα.                                                                                                                            Απαντώντας σε ερωτήσεις του Πρωτοπρεσβύτερου εκληπόντως πάτερ Αντώνη Αλεβιζόπουλου {1931-1996} Μαχητού της Χ.Ορθοδοξίας και Μαχητού ενάντια στις αιρέσεις….ο κος Κώστας είχε δηλώσει ότι: ( τελετές πραγματοποιούνταν σε πολλά σημεία των Αθηνών……ακόμη και εντός του Πεδίου του Αρεως ).                                                                                                                                                            Τούτο μας σοκάρισε,  καθότι προ πολλών ετών είχαμε επισημάνει την ύπαρξη σατανιστικού ναού όπισθεν του παλαιού καθαιρεθέντος περιπτέρου.                                                                                                                           Αναφέραμε το συγκεκριμένο γεγονός  ανάμεσα στα πολυάριθμα  έγγραφα μας στην τότε Υπερνομάρχη  κα Μπέη, ως τότε αρμόδια.  Αποτυπώσαμε το κτίσμα και το επιδόσαμε ενυπογράφως στην αρμόδια Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων.  Αργότερα τούτο καθαιρέθηκε. Ενα διάστημα στο συγκεκριμένο σημείο φυτέψαμε λουλούδια-δένδρα  και αργότερα η πρώην υπερνομαρχία,  κατόπιν «αγνώστων» προτροπών,  το επανακατασκέυασε!!!!                                                                                                                  Ο αρχικός ημιυπαίθριος ναός         { του οποίου τα κατασκευαστικά υλικά εξαφανίστηκαν «όλως δια μαγείας» }…επιφάνειας 140 τετρ.μ. αποτελείτο απο μιά ελλειπτική σειρά 75 μαντεμένιων κολονών     { 72 τα γένη της Αβύσσου + 3 της Επιφανείας ) και πλαίσιο «portale»  πύλης 2.20μΧ1.10μ επίσης μαντεμένιο.  Στό εσωτερικό του εδράζετο μαντεμένιο τραπέζι απο μία και μοναδική βάση.. διαστ. 2.50.μ Χ 1.20.μ κονίστρα στο δάπεδο και πλαίσιο μαντεμένιο για την εικόνα…. ως προαναφέραμε. βλ…

 http://kyameftopedioareos.blogspot.com

Ακολούθησαν οι δικές μας έγγραφες – προφορικές επίμονες οχλήσεις – γνωστοποιήσεις..προς εκπροσώπους της Εκκλησίας… προηγηθείσης της μετά ακριβείας περιγραφής του περιστατικού εξομολόγησης και μετάνοιας του πρώην σατανιστή,  προς στον εκληπόντα πρωτοπρεσβύτερο πάτερ Αντώνιο Αλεβιζόπουλο……

περι του λόγου το αληθές…

Συνεπώς σκόπιμα η’ Μή το σοβαρότατο αυτό γεγονός { δεδομένων των γεγονότων του 1993 της Παλλήνης }  αγνοήθηκε απο την Εκκλησία, με αποτέλεσμα την άνοδο του Image …ίματζ του ….γνωστού – αγνώστου… και σαφέστατα την υποβίβαση του Ελληνισμού – Ορθοδοξίας και εν τέλει γενικότερα την ευόδωση των προσπαθειών του Σιωνισμού……να κυριαρχήσουν σε ‘άπαντα τα Εθνη και σαφέστατα στην Ελλάδα, ώστε να εισπράτουν, με την βοήθεια της μαθηματικής σταθεράς «666» το μερίδιο εκάστου Εθνους εις χρυσόν.                                                                                                             

Επίκαιρο τεκταινώμενο συμβάν ειναι και η συγκέντρωση του Ελληνικού Χρυσού απο τα χέρια των πολλών Ελλήνων, στα χέρια των ολίγων Σιονιστών – Σατανιστών, ούτως ώστε λίαν συντόμως να ανεγερθεί μάλλον χρυσός ναός στην Ιερουσαλήμ.

Εν κατακλείδι… Ερωτώμεν ποίος ειναι ο πραγματικός Εχθρός της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού ??;;;;;;;;;;αυτός που υποστηρίζει ή σιωπά τα περι  αποφάσεων…ανεγέρσεως  τζαμιών για τους λαθρομετανάστες – μουσουλμάνους ?!…..ή ….αυτός  που επανηλλειμένος εχει δηλώσει ότι δέν επιθυμεί κάτι τέτοιο ??;;;;;;;;;;;;;;;;;;                                                             

Συνεπώς αυτοί που δέν επιθυμούν:               Ούτε τα τζαμιά – ούτε τους μουσουλμάνους στη μικρή μας χώρα – ούτε τους ισλαμιστές – ούτε τους ιλουμινάτοι – ούτε τους τρομοκράτες – ούτε τους ντονμέ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ………….ΑΣ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ……………ΟΛΟΙ ΜΑΣ !

 

http://apollonios.pblogs.gr/tags/allodapoi-gr.html

http://olympia.gr/2013/04/12/%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/#comment-1159904

 

 

Γιώργος Παρασχάκης

 

 

Πολύκαρπος Μαρκαράς

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s