ΠΛΑΤΑΝΙΑ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ

Ο σιωπών δοκεί συναινείν.

Εκδηλη – πρόδηλη είναι η απόδοση μικρής σημασίας προστασίας – αδιαφορία – παραμέληση – απαξίωση  του Δασικού χαρακτήρα του οικοσυστήματος του Πεδίου του Αρεως των ΑΘΗΝΩΝ απο το σύνολο των πολιτικών κομμάτων του Κοινοβουλίου 2007 – 2012 ως τούτο προέκυψε και απο τις επαφές μας.

Τα ΜΜΕ απο ενάρξεως δημοσιοποίησης του αγώνα μας όλα αυτά τα έτη 2007 – 2012 και ιδιαίτερα το χρονικό διάστημα διαχείρισης της Ημιτελούς αναπλάσεως απο την πρώην Νομαρχία – Υπερνομαρχία – νυν Περιφέρεια,   μέσω της αρθρογράφισης των,  εφάρμοζαν μιά μεθοδολογία – πρακτική διατύπωσης των απόψεων διαστρέβλωσης των γεγονότων και συγκάλυψης της πραγματικότητας.     
Ετσι υποκρύπτετο και αποκρύπτετο η υποκειμενικότητα της προσέγγισης, δηλαδή η υπολανθάνουσα αυθαιρεσία του τρόπου διεξαγωγής και υλοποίησης του συγκεκριμένου Δημοσίου εργοληπτικού έργου  ΕΣΠΑ  και της αντίστοιχης συναγωγής συμπερασμάτων περι της επιτυχούς έκβασης οικοδομικών αναπλάσεων στη χαρακτηρισμένη απο την πάγια Νομοθεσία: κοινόχρηστη – δασική – έκταση του πάρκου – άλσους εντός της πόλεως.

Συνεπώς μιά τακτική διατυπώσεων των απόψεων Μονομερούς διαστρεβλωτικής οπτικής.
Μία προσέγγιση καθαρά Μή επιστημονική  – Μή τεκμηριωμένη.

2 responses to “ΠΛΑΤΑΝΙΑ: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ

  1. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ Δντη ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ στα γραφεία του πάρκου.ΣΤΙΣ 22 Ιουνίου 09 ΚΑΤΌΠΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑΜΩΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΣ ΤΟΝ κο ΤΣΙΩΤΡΑ Δντη του Πάρκου μας. ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ. ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "εγω ειμαι απλά εδω για να βοηθάω μόνο στην περιποίηση των φυτών του Πεδίου Αρεως". ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΑΜΕ "οτι εσεις ειστε ο Δντής του Π.Α. αυτός μας δήλωσε οτι "εγω δεν διευθύνω το παρκο αλλά απλά εις την πινακίδα του γραφείου μου αναγράφεται η λέξη Δντής η οποία παραμένει απο το παρελθόν".ΕΠΙΣΗς ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΡΧΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ …" ειμαι ανεύθυνος".ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗΣ ΝΑ ΠΡΑΞΗ ΠΑΝ ΤΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΚΟ.Πολύκαρπος ΜαρκαράςΓιώργος Παρασχάκης.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε