ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΩΘΕΝ

on the left «Platania land mass» which became a concrete basin mass of stagnant water and a breeding ground for mosquitos.

Αυτήν την 1/4 αφαίρεση Δασοκάλυψης εξ αιτίας των εκτεταμένων οικοδομικών κατασκευών {από τα συνολικά 235 στρεμμ. του Πεδίου του Αρεως} , δηλαδή των 60 καταμετρηθέντων στρεμμ. ως αναφέρουμε στα αναπάντητα έγγραφα μας, υποψιαζόμαστε ότι φιλοδοξούν να την αναπληρώσουν με την σκιάν που θα ρίχνουν τα υπάρχοντα γειτνιάζοντα δένδρα στις περιοχές που έμειναν εκχερσωμένες και σφραγισμένες από σκυροδέματα.


Advertisements

2 responses to “ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΩΘΕΝ

  1. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚ ΜΕ ΑΡ.183/2009 ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΠΕΡΙΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ.( Προφανώς η κόκκινη γραμμή περιβάλλει και τερματίζει στα πρόσωπα του κτιρίου, οριο των επιτρεπόμενων επισκευών και εσωτερικών αναδιαρρυθμίσεων ) Πολύκαρπος.

    Μου αρέσει!

  2. ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΣΙΚΗ ΜΝΗΜΕΙΑΚΗ- ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΗ- ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΆΡΕΩΣ.Άρθρο 106 παρ.2Η ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται να αναπτύσσεται σε βάρος της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή προς βλάβη της εθνικής οικονομίας.Σχόλια Στον Επίλογο του Alamanac μας Αυγ.08 και που φιλοξενείτε στους Ελεύθερους Χώρους. Νομοθεσία Πεδίου του Άρεως. http://www.asda.gr/elxoroi αναφέραμε ότι συμβάντα από το σκοτεινό παρελθόν ( επιχειρούμενη ανέγερση πολλαπλών κατασκευών ) και που έλαβαν χώρα εντός του Πεδίου του Άρεως, έδωσαν το δικαίωμα στην πολιτεία μέσω των συναρμοδίων υπουργών να το καταστρέψει. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα λοιπόν και στην εντύπωση ότι η Πολιτεία, ζυγίζει με δυο μέτρα και δυο σταθμά, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ στους αναλαμβάνοντας τα έργα, εταιρείες και φορείς να καπηλευτούν πολλά κονδύλια, που προέρχονται είτε από το υστέρημα του Ελληνικού λαού μέσω της άνισης και άγριας φορολογίας , είτε με κονδύλια προερχόμενα από την Ε.Ε για τα οποία η Ελλάδα θα είναι υπόχρεη αφενός και υπόλογος αφετέρου.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s