Η ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΦΩΣ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΤΟΥΝΕΛ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΜΑΣ

Ο Αθηναίος Νομοθέτης Σόλων, θέσπισε ως Εγκλημα γιά οποιοδήποτε πολίτη, το να ξεγλιστρά από τη δημόσια αντιπαράθεση με τους διαφωνούντες προς αυτόν.

Δηλαδή αποκαλεί ΕΓΚΛΗΜΑ το γνωστό κόλπο του Ροκανίσματος του Χρόνου και δηλαδή την αποφυγή Δημοκρατικής αντιπαραθέσεως και υιοθέτηση ερπετικών μεθόδων. 

Advertisements

One response to “Η ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΦΩΣ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΤΟΥΝΕΛ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΜΑΣ

  1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ και με αρ.πρωτ. 102226/4725, αναφέρεται οτι:Ο ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Β.Δ ΤΗΣ 10/12/1902 ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΕΚΤΑΣΗ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΔΑΣΩΤΕΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ 108424/1934 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Υπ.Γεωργίας ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ αρ.2568/1981 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΑΛΣΟΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 998/79 ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΔΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 8 ΤΟΥ αρθρου 23 του Νόμου 2300/1995 ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΛΣΟΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ.ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ :παρ.4 αρθρο 1 του Ν.3208/2003και συνεχίζει,Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ( Δνση Δασών Αθηνών ) ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗ ΔΑΣΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΝΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s