ΑΛΗΘΩΣ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΦΤΑ ΗΜΕΡΕΣ

Σύμφωνα με την σχετική Απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής και με τα υπ.αρ. 699 οικ. και 693 έγγραφα της 7/4/2009 και 3/4/2009 αντιστοίχως απευθυνόμενα στην εργοληπτική εταιρεία και την Δ/νουσα Υπηρεσία αποφασίζει την Κατεδάφιση Αυθαίρετων Κατασκευών σε Δασική Αναδασωτέα Έκταση.        

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ

Advertisements

3 responses to “ΑΛΗΘΩΣ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΦΤΑ ΗΜΕΡΕΣ

  1. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ το 98390/1086 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΑΝΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ αναφέρεται οτι :ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1975 σαφώς δεν αποτελούν πεδίο έρευνας σήμερα, ΚΑΘΟΤΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ αρ.2568/1951 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΕΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ παρ.1 του αρθρου 38.Ν.998/79 ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΊΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 11/6/1975. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1975 ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΣΟΣ.και συνεχίζει αφού απευθύνεται στη Δ/νση Δασών Αθηνών οτι ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΑΝ Η ΣΑΦΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟΝ ΤΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ.ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΤΑ ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΊ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ. ( και σίγουρα την θίγουν οπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες / Πολύκαρπος )

    Μου αρέσει!

  2. Και επειδή οφείλουμε να απαντήσουμε και στις άστοχες, κατά την γνώμη μας οικοδομικές παρεμβάσεις των αρχιτεκτόνων συναδέλφων και που συνηγόρησαν σε αυτή τη μορφή΄"ανάπλασης", σε χαρακτηρισμένη δασική έκταση του κοινόχρηστου-ιστορικού Πεδίου του Αρεως των Αθηνών, ο κορυφαίος κινέζος φιλόσοφος "Laotzu", από το "Tao-te ching" μας υπενθυμίζει ότι:"Nature eliminates surplus and compensates for deficiency".With the suggestion of this statement in mind, one sees that before we put any architectonic form in space , there are various natural attributes waiting to transform it. "Amos Ih Tiao Chang" from the Tao of Architecture.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s