ΕΚΣΚΑΦΗ ΕΤΟΥΣ 2008 ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ πατιναζ. ΒΙΩΣΙΜΗ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ? ;;;

ΣΕΛΗΝΙΑΚΌ  ΤΟΠΊΟ  ΤΟΥ  ΕΙΔΕΝΑΙ


Advertisements

3 responses to “ΕΚΣΚΑΦΗ ΕΤΟΥΣ 2008 ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ πατιναζ. ΒΙΩΣΙΜΗ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ? ;;;

  1. ΔΑΣΙΚΗ ΝΗΣΙΔΑ ΕΚΤΑΣΗΣ ΞΕΦΩΤΟΥ «SKATEBOARD»Αποτυπώνεται στο ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ Σχέδιο της Μελέτης Αναπλάσεως 2008 και αναφέρεται στο Υπόμνημα ως Πλάτωμα και με τον χαρακτηρισμό ως ¨»επιμελημένο χώμα» μολονότι εντός του 2008 εκχερσώθηκε έκταση εκτιμώμενη σε 1.00 στρέμμα και σε μέσω βάθος 1.00 Μ. Η Δασική νησίδα παραμένει δασώδης και αναδασωτέα. Σύμφωνα με το σχέδιο της ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ Δεκ.08 της Μελέτης Αναπλάσεως, η συγκεκριμένη δασική νησίδα δεν εμφανίζεται οτι αναδασώνεται και μόνον 300 τετρ.μ περίπου απο το τμήμα της διαστρώνονται με επιμελημένο χώμα και τοποθετείται ενα κυπαρίσι στο κεντρικό σημείο.

    Μου αρέσει!

  2. ΚΗΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΝΤΑΜΑΡΟΧΩΜΑ – ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ …ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΕΣ!ΣΧΟΛΙΑ:ΠΕΡΙΕΠΕΣΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΕΡΙΠΑΤΩΝ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩ ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ «Skateboard», ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΧΩΜΑ ( απο θεμέλια πολυκατοικιών ) ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΝΤΑΜΑΡΟΧΩΜΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΑ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ 2008 και με ενδειξη Π20 – Πλάτωμα στο Τοπογραφικό σχέδιο, ΦΥΤΕΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΟ – ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΗ νυν ΠΥΚΝΟΦΥΤΗ ΔΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ;;;;

    Μου αρέσει!

  3. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ ΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΞ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ Πεδιου του Αρεως ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΙΒΩΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΙΧΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΙΣΤΑΣ «SKATEBOARD» ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η «ΚΑΥ 10.11.2000 ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ δηλ. στη νησίδα του πρώην SKATEBOARD , ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΨΕΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s